Return to site

خستگی متقاضیان از روند قیمت آهن

به گزارش آهن آپ: روز گذشته نرخ ارز در کانال ۲۵ هزار تومان تثبیت شد و روی نرخ ۲۵ هزار و ۲۳۰ تومان قرار گرفت؛ همچنین در بازار آهن نیز بازار صعودی البته با شیب ملایم در جریان بود. از یک سو بد خبری دیگری که به گوش می رسد گویا ده درصد برق دیماند گفته شد نیز صرفا جنبه شعاری داشته و این قول نیز محقق نشده است. از سوی دیگر همچنین عرضه های بورس کالا به حد نصاب نرسید و در نهایت برگزار نشد و در نهایت امر این مسئله منجر به افزایش موج التهابات خواهد شد.

در پی نشست مجلس نیز هیچ خبر نوید بخشی رخ نداد و صرفا تنها موردی که اعلام گشت این بود که با کاهش دما و همچنین کاهش مصرف برق وضعیت تولیدات فولاد بهتر خواهد شد. اما آنچه که مهم است جدای مدیریت ضعیف در این بخش؛ در بازار خرید و فروش در رکود است. با وجود این رکود بازار، مبادی فروش هر روز شیب صعودی قیمتی را در پیش گرفته اند و برای محصولات خود مشتری پیدا نمی کنند. اگر خوش شانس باشیم و پیش بینی های سازمان هواشناسی درست باشد و کاهش دما را شاهد باشیم باز هم در این حالت یک ماه تا عادی شدن شرایط تولید و عرضه بورس کالا زمانبر خواهد بود.  

در مورد قیمت روزانه آهن آلات در روز گذشته می توان اذعان داشت؛ قیمت میلگرد حدود ۵۰ الی ۱۵۰ تومان افزایش داشت اما تعداد کثیری از مبادی فروش نیز ثبات قیمتی را در پیش گرفتند. سقف قیمتی میلگرد روی نرخ ۱۸ هزار و ۲۰۵ تومان رسید و کف قیمت نیز ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان را لمس کرد. 

در بازار نبشی و ناودانی اکثر مبادی فروش؛ فروش خود را متوقف کردند و در این میان دو شرکت قیمت نبشی و قیمت ناودانی را نیز ۱۰۰ تومان افزایش را بر قیمت محصولات خود اعمال کردند. در بازار تیرآهن نیز در بخش کیلو فروشی دو فروشنده افزایش ۱۰۰ و کاهش ۱۵۰ تومانی را لحاظ کردند. همچنین در بخش شاخه فروشی نیز شاخه های ذوبی افزایش ۲۰ الی ۱۳۰ هزار تومانی را لحاظ کردند. در بازار پروفیل نیز قیمت پروفیل افزایش قابل توجهی در حدود ۳۰۰ تا ۷۰۰ تومانی داشت اما فروشندگان همچنان به دنبال مشتری هستند؛ چرا که مصرف کنندگان همچنان در انتظار کاهش قیمت ها در بازار آهن می باشند.

قیمت میلگرد شاهین بناب